Κοινωνία

Ξάνθη: Στρατιωτικός έκανε ντελίβερι κοκαϊνη και κάνναβη

Ντελίβερι ναρκωτικά έκανε ο στρατιωτικός στον... ελεύθερο χρόνο του!


Έπειτα από αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών που γινόταν από την Ξάνθη μέσω... κούριερ προς άλλες περιοχές, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν σε εταιρεία ταχυμεταφορών ένα ύποπτο δέμα το οποίο είχε παραδίδει για αποστολή σε άγνωστο παραλήπτη, το άνοιξαν και διαπίστωσαν ότι περιείχε κοκαΐνη βάρους 207,6 γραμμαρίων.

Ο αποστολέας, που ήταν ένας 21χρονος στρατιωτικός, ταυτοποιήθηκε και το απόγευμα της Πέμπτης, διενεργήθηκε έρευνα στο σπίτι όπου κατοικεί μαζί με μία 20χρονη. Και οι δυο συνελήφθησαν, καθώς μέσα σε ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο είχαν στο σπίτι βρέθηκαν κρυμμένες τέσσερις συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 700,2 γραμμαρίων, οκτώ συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 562,7 γραμμαρίων και τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Ακόμη, κατασχέθηκαν ένας αφυγραντήρας που κρατούσε σε σταθερά επίπεδα την υγρασία της κοκαΐνης, 950 ευρώ, κενές νάιλον συσκευασίες και ένα μπλοκ με σημειώσεις που εξετάζονται. Σε βάρος των δυο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, αποστολή και διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τα στοιχεία του επίδοξου παραλήπτη της κοκαΐνης.

Τον έπιασαν με κάνναβη και ζυγαριά

Έρευνα στο σπίτι ενός Έλληνα σε περιοχή των Ιωαννίνων έκαναν την Πέμπτη οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και του πέρασαν χειροπέδες, καθώς βρήκαν 191,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Στην κατοχή του δράστη, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων. κατασχέθηκαν και 150 ευρώ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...