Κοινωνία

Στα δίχτυα της Greek Mafia - Η περίεργη σύνδεση με το "γάζωμα" στον Κορυδαλλό και το βενζινάδικο του "νονού" στον Ασπρόοπυργο

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα στο πάρκιγνκ βενζινάδικου στον Ασπρόπυργο, χωρίς όμως να πρόκειται για μία απλή περίπτωση πυρκαγιάς.

Πρόκειται λοιπόν για έναν ακόμα «κρίκο» στην αλυσίδα της βίας που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της μαφίας, στην οποία αλυσίδα ανήκει και η διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό.

Στην Αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός για φούντωμα του πολέμου της «νύχτας», με την Ασφάλεια να πραγματοποιεί έκτακτη σύσκεψη, μιας και υπάρχουν φόβοι για νέο συμβόλαιο θανάτου, σύντομα.

Το βενζινάδικο βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα απόσταση από το σημείο που βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο της δολοφονίας στον Κορυδαλλό.

Οι 2 δολοφονηθέντες στον Κορυδαλλό, δούλευαν για το γνωστό στέλεχος της «νύχτας» που δολοφονήθηκε το 2022.

Τα σενάρια που εξετάζονται συνδέονται και με το βενζινάδικο. Κι αυτό γιατί το πρώτο σενάριο λέει πως οι γιοι του δολοφονηθέντος το 2022 «έφαγαν» τους 2 στον Κορυδαλλό μιας και θεωρούν πως έχουν εμπλοκή στο φόνο του πατέρα τους. Σε αυτή την περίπτωση θεωρείται πως η επίθεση στο βενζινάδικο ήταν αντίποινα. Από τη φωτιά κάηκαν 2 νταλίκες με καύσιμο, κάτι που σημαίνει μεγάλη ζημιά οικονομικά.

Το δεύτερο σενάριο λέει πως οι 2 στον Κορυδαλλό δολοφονήθηκαν από αντίπαλη ομάδα της μαφίας, και ήταν ένα μήνυμα πως «τους έχουν» και κάνουν κουμάντο. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...