Κοινωνία

Πάτρα: Έμποροι ναρκωτικών στα "χέρια" της αστυνομίας!

Το βράδυ της Δευτέρας στον Πύργο αστυνομικοί σταμάτησαν ένα ΙΧ, οι οδηγοί του οποίου αντέδρασαν σπασωδικά και πέταξαν στο δρόμο τα ναρκωτικά που κουβαλούσαν. Η κίνησή τους αυτή έγινε αντιληπτή από τα όργανα της τάξης που προχώρησαν στην σύλληψή τους.

Πριν σταματήσουν στο σήμα που τους έκαναν οι ένστολοι για έλεγχο στην επαρχιακή οδό Δουνέικων- Μυρτιάς, ο 22χρονος οδηγός και ο 21χρονος συνεπιβάτης άνοιξαν ένα παράθυρο και πέταξαν από αυτό στο πρανές μια συσκευασία με το παράνομο εμπόρευμά τους. Όμως, η κίνησή τους έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς, που ερεύνησαν το σημείο και βρήκαν μια συσκευασία με 21 γραμμάρια κοκαΐνης.

Αμέσως πέρασαν χειροπέδες στους δυο νεαρούς, οι οποίοι προσήχθησαν στη Δίωξη Ναρκωτικών Πύργου που ανέλαβε την προανάκριση και σχημάτισε σε βάρος τους δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου. Ωστόσο, επειδή η ποσότητα της κοκαΐνης ήταν σημαντική, ερευνάται αν σκόπευαν να την διαθέσουν προς πώληση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές