Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ναύπλιο: Συγκλονίζει ο 12χρονος θύμα ασέλγειας του αρχιμανδρίτη -"Μπαμπά βοήθεια" - Ελεύθερος αφέθηκε ο Αρχιμανδρίτης

Ελεύθερος αφέθηκε με περιοριστικούς όρους ο "σάτυρος" Αρχιμανδρίτης που έστελνε βίντεο με τις πράξεις ασέλγειας σε βάρος του 12χρονου αγοριού μέχρι τις 16 Ιουνίου που έχει οριστεί η δίκη.

Υπενθυμίζεται ότι είχε συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Επιπλέον του επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα  στον Αρχιμανδρίτη  να μην πλησιάζει τον ανήλικο σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων αλλά και να μην επικοινωνεί μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο.

Οι αρχές θα ερευνήσουν τώρα και το εάν ο Ιερέας έχει στείλει ερωτικά βίντεο και σε άλλους ανηλίκους.

 

Σύμφωνα με νέα στοιχεία όταν ο ιερέας του έστειλε το βίντεο στο messenger, ενημέρωσε αμέσως τον πατέρα του ο οποίος ζει στο εξωτερικό.

Το 12χρονο αγόρι χωρίς να χάσει λεπτό με το που έλαβε το βίντεο με το χυδαίο περιεχόμενο με αποστολέα τον ιερέα αμέσως επικοινώνησε με τον πατέρα του ο οποίος ζει στο εξωτερικό. 

«Μπαμπά βοήθεια» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο 12χρονος στον πατέρα του και τότε εκείνος έσπευσε να επιστρέψει στην Ελλάδα όταν πληροφορήθηκε από το γιο του τι είχε συμβεί.

Μαζί με τη μητέρα του παιδιού  βρίσκονται στην αίθουσα του τριμελούς πλημμελειοδικείου του Ναυπλίου και στέκονται απέναντι από τον σάτυρο ιερέα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι τόσο το οπτικό όσο και το ηχητικό υλικό που έφτασαν στα social media του παιδιού, δεν προορίζονταν για τον 12χρονο αλλά για ενήλικο άνδρα.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του ιερέα ζήτησε αναβολή, προκειμένου να γίνει έλεγχος από τις 24 Μαΐου έως και τις 4 Ιουνίου που συνελήφθη ο πελάτης του για να διαπιστωθεί εάν έχουν σταλεί παρόμοια βίντεο και σε άλλους ανήλικους.    

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ