Κοινωνία

Σκύλος φαινόμενο στην Μύκονο: Ξέρει να ξεχωρίζει μέχρι και τα φάρμακα

Η Μύκονος στο επίκεντρο για ένα βίντεο που ανέβηκε στα social media και κάνει θραύση. Ο σκύλος έχει εκπαιδευτεί και εντυπωσιάζει με τον τρόπο που εκτελεί τις εντολές…

Ο σκύλος ανάβει το φως σε σπίτι, παίζει ποδόσφαιρο και έχει μάθει ακόμα και να ξεχωρίζει τα φάρμακα. Ο ιδιοκτήτης του είναι περήφανος και το δείχνει μέσα από το βίντεο που ανέβασε. Η Μύκονος συζητάει τα όσα συμβαίνουν μέσα αλλά και έξω από το σπίτι που μένει το ζώο. Το ζώο είναι πανέξυπνο και το δείχνει όποτε του μιλάει το αφεντικό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι σκύλοι είναι πανέξυπνα ζώα τα οποία με την σωστή εκπαίδευση και φροντίδα μπορούν να μας βοηθήσουν σε πολλές καταστάσεις στην ζωή μας. Μην ξεχνάτε πως οι σκύλοι επικοινωνούν με το ένστικτό τους και αντιλαμβάνονται πολλά περισσότερα από όσα νομίζετε.

Τα σκυλιά λατρεύουν τους ιδιοκτήτες τους και κάνουν ό,τι μπορούν για να τους έχουν ευτυχισμένους. Αυτός ο σκύλος όμως, έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Παίζει ποδόσφαιρο, βάζοντας γκολ με κεφαλιές, ενώ μπορεί να ξεχωρίσει τις βιταμίνες, τα φάρμακα, τα τσιγάρα, τα γυαλιά και τα πατατάκια.

 

Η απίστευτη Diva του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Σύρου και Α.Ο Μυκόνου Πέτρου Γιαβρούτα εντυπωσιάζει και γίνεται viral στα social media.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Πανικός στο Κίεβο ενώ οι Ρώσοι ετοιμάζουν επιχείρηση-κεραυνό-Οι ΗΠΑ διαθέτουν κεφάλαια για την Ουκρανία για μερικές ακόμη εβδομάδες

Τριάντα Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές συνυπέγραψαν επιστολή με την οποία ενημέρωσαν τον Λευκό Οίκο ότι απορρίπτουν το...