Κοινωνία

Δολοφονία 68χρονης στην Καβάλα: Ανάστατοι οι κάτοικοι - «Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας»

«Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας», δηλώνει κάτοικος του χωριού για τη δολοφονία της 68χρονης κτηνοτρόφου που συγκλόνισε το Ποδοχώρι Καβάλας, καθώς η άτυχη γυναίκα δεν φαινόταν να είχε κόντρες ή διενέξεις με άλλους.

Η τοπική κοινωνία της Καβάλας είναι συγκλονισμένη από τη δολοφονία της 68χρονης, η οποία βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (3.6.2023) στο ποιμνιοστάσιο που βρίσκεται λίγα μέτρα από το σπίτι της στο Ποδοχώρι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ωστόσο, από τη νεκροψία-νεκροτομή προέκυψε ότι δεν ήταν απλός θάνατος αλλά δολοφονία, καθώς ο ιατροδικαστής διαπίστωσε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις που προφανώς προκλήθηκαν από κάποιον άλλον στο σώμα της 68χρονης.

Σύμφωνα με το proininews.gr, οι πρώτες υποψίες των Αρχών δεν επιβεβαιώθηκαν και οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς εξετάζονται τουλάχιστον άλλα 2 διαφορετικά σενάρια για τη δολοφονία της 68χρονης.

«Ήταν ήσυχος τύπος, δεν κυκλοφορούσε πολύ, δεν είχε προβλήματα με κανέναν, περνούσε πολύ χρόνο στο ποιμνιοστάσιο της», αναφέρει στο ThessToday.gr, ο κοινοτάρχης της περιοχής, Χρήστος Διαμαντίδης.

Οι κάτοικοι είναι τρομοκρατημένοι και φοβούνται μήπως ο δράστης είναι ανάμεσά τους. «Έχουμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, στην αρχή νομίσαμε ότι πέθανε από φυσικά αίτια και μετά μάθαμε ότι τη σκότωσαν», δηλώνει στο Thesstoday.gr κάτοικος του χωριού.

«Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας και δεν είναι και ό,τι καλύτερο να φοβόμαστε όλοι για το ποιος μπορεί να το έκανε», συμπληρώνει ο κάτοικος του χωριού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τα Ίμια θα είναι το νέο ''Ναγκόρνο'' για τους Τούρκους; Γιατί ενεργοποιήθηκε η Εφεδρεία στην Αττική για πρώτη φορά στον ''ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ'';

Τούρκους αστρολόγους επιστρατεύει το καθεστώς Ερντογάν : "Μόλις περάσουν οι επόμενοι 2 μήνες, θα είμαστε μια χώρα...