Κοινωνία

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Πήραν προθεσμία οι επτά συλληφθέντες

Υπενθυμίζεται ότι, οι συλληφθέντες πέρασαν το κατώφλι του Εισαγγελέα την Παρασκευή (2/6), ενώ οι κατηγορίες με τις οποίες βαρύνονται είναι γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής με ανήλικη και πορνογραφία.

Νωρίτερα, την Παρασκευή (2/6) η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής προχώρησε στην σύλληψη ενός ακόμα ατόμου, 48 ετών και με καταγωγή από το Μπαγκλαντές για την ίδια υπόθεση.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ' εξακολούθηση. Ο 48χρονος θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ταυτόχρονα, ξεκινάει νέος κύκλος ανακρίσεων καθώς ο πρώτος, που αφορά τον Ηλία Μίχο και τους περισσότερους από τους «πελάτες» του στα ραντεβού με το παιδί, έχει πλέον ολοκληρωθεί.

Ποινική εμπλοκή και άλλων προσώπων

Στον εισαγγελέα αναμένεται να διαβιβαστεί η δικογραφία μετά και τις τελευταίες διαδικαστικές ενέργειες προκειμένου να υποβάλλει πρόταση για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων. Ανάμεσά τους είναι και η μητέρα της 12χρονης που παραμένει στην φυλακή και ακολούθως στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο που θα αποφασίσει για την τύχη τους.

Υπενθυμίζεται ότι εξαιτίας του ορίου του 18μήνου που υφίσταται για την προσωρινή κράτηση εκείνων που είναι προσωρινά κρατούμενοι, κρίθηκε ότι πρέπει να κλείσει ο πρώτος κύκλος της έρευνας, ώστε να προχωρήσει άμεσα και να μην παραμείνει άλλο σε εκκρεμότητα η ποινική διαδικασία.

Τέλος, σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την ποινική εμπλοκή και άλλων προσώπων που προκύπτουν στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές