Κοινωνία

Κηφισίας: Παραμένει στη ΜΕΘ η 3χρονη που παρασύρθηκε από μηχανή

Το κοριτσάκι φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τον τραυματισμό του, καθώς το μηχανάκι έπεσε πάνω του και το παρέσυρε. Νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Παίδων «Αγία Σοφία» σε σοβαρή κατάσταση.

Η 70χρονη γυναίκα που φροντίζει το παιδάκι, η οποία επίσης τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους προσπάθησαν να διασχίσουν κάθετα την Κηφισίας σε σημείο που δεν υπήρχε διάβαση και παρασύρθηκαν από το διερχόμενο μηχανάκι.

Ο οδηγός της μηχανής αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα από στιγμή σε στιγμή με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια. Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν φέρεται να είπε πως η γυναίκα και το παιδί πετάχτηκαν μπροστά του και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την άλλη πλευρά, οι γονείς της 3χρονης δεν έχουν φύγει λεπτό από το πλευρό του παιδιού τους και περιμένουν με αγωνία κάποιο καλό νέο. Το παιδί έχει αρκετά τραύματα σε όλο του το σώμα.

Η μητέρα του κοριτσιού μιλώντας στο STAR είπε: «Η κορούλα μου δεν πήγε σήμερα στον παιδικό σταθμό γιατί υπήρξε κρούσμα κορονοϊού. Το πρωί η κυρία που τη φροντίζει την πήγαινε μία βόλτα στην παιδική χαρά. Δεν γνωρίζω πώς έγινε το τροχαίο στη λεωφόρο Κηφισίας. Πήγα στο νοσοκομείο και οι γιατροί, οι οποίοι κάνουν ό,τι μπορούν, μου είπαν ότι η κατάσταση της υγείας της είναι μεν σοβαρή, αλλά σταθερή. Το μόνο που θέλω είναι να ζήσει το παιδί μου».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...