Κοινωνία

Τρομερή αποκάλυψη-Η ΜΚΟ Drug Policy Alliance του Σόρος νομιμοποιεί την μαριχουάνα σπέρνοντας εθισμό και χάος στις ΗΠΑ

Έγκριτη αμερικανική ιστοσελίδα αποκαλύπτει ότι η οργάνωση αυτή έχει συμβάλει καθοριστικά στη νομιμοποίηση της μαριχουάνας σε 11 πολιτείες και την Ουάσιγκτον- Σημεία και τέρατα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού τα οποία πιθανόν να έρθουν και στην Ευρώπη ως νέα λογική έναντι των ναρκωτικών  

Πυρ και μανία είναι η έγκριτη ιστοσελίδα washingtonexaminer.com, με την ΜΚΟ Drug Policy Alliance, μια οργάνωση που έχει λάβει εκατομμύρια δολάρια από τον διεθνή τραπεζίτη Τζορτζ Σόρος, και παίρνει τα εύσημα για τη «δημιουργία πολιτικών αιχμής που έχουν αλλάξει ριζικά την κατεύθυνση της πολιτικής για τα ναρκωτικά στις ΗΠΑ».

Σύμφωνα με Αμερικάνο δημοσιογράφο “αυτός ο ισχυρισμός είναι αληθινός. Η οργάνωση αυτή έχει συμβάλει καθοριστικά στη νομιμοποίηση της μαριχουάνας σε 11 πολιτείες και την Ουάσιγκτον.

Τα υποσχόμενα οφέλη από την νομιμοποίηση της μαριχουάνας, ωστόσο, απέτυχαν να υλοποιηθούν, αφήνοντας εκατοντάδες κοινότητες με περισσότερο εθισμό, θάνατο και χάος.

Σε αντίθεση με ό,τι σας λένε οι προπαγανδιστές της ΜΚΟ Drug Policy Alliance, η μαριχουάνα δεν είναι μια καλοήθης ουσία με φαρμακευτικές ιδιότητες.

Η μαριχουάνα είναι εθιστική, ιδιαίτερα για νεαρούς χρήστες.

Η συνήθης κατανάλωσή της συνδέεται με σχιζοφρένεια και μόνιμη εγκεφαλική βλάβη, ιδιαίτερα στον μετωπιαίο φλοιό.

Καθώς η δύναμη της μαριχουάνας έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει πιο εθιστική και πιο καταστροφική.

Ακριβώς όπως το τέλος της απαγόρευσης αύξησε σημαντικά την εθνική κατανάλωση αλκοόλ, η χρήση και η κατάχρηση μαριχουάνας έχουν αυξήσει τα θανατηφόρα περιστατικά οπουδήποτε έχει νομιμοποιηθεί.

Αυτό σημαίνει ότι όποτε πετυχαίνει η ΜΚΟ στην Πολιτική της για τα Ναρκωτικά, υπάρχουν περισσότεροι τοξικομανείς, περισσότερες εγκεφαλικές βλάβες και περισσότερες κατεστραμμένες οικογένειες.

Τι γίνεται με όλα τα υποτιθέμενα οφέλη της νομιμοποίησης;

Έχει μειωθεί η εγκληματικότητα τώρα που είναι νόμιμη η αγορά, η πώληση και η κατοχή μαριχουάνας;

Τα κράτη που νομιμοποίησαν την μαριχουάνα εισέρχονται σε νέα φορολογικά έσοδα;
Είναι λιγότεροι άνθρωποι που παίρνουν απιοειδή και φαιντανύλη τώρα που η μαριχουάνα είναι νόμιμη επιλογή;

Οι απαντήσεις είναι όχι, όχι και όχι.

Η νομιμοποίηση της μαριχουάνας έχει σαφώς αυξήσει την εγκληματικότητα.

Οι αυστηροί κανονισμοί και οι φόροι που επιβάλλονται στους νόμιμους πωλητές μαριχουάνας έχουν δημιουργήσει μια τεράστια παράνομη αγορά που εύκολα υπονομεύει τη νόμιμη αγορά ως προς την τιμή.

Και επειδή η κατοχή είναι νόμιμη, είναι ουσιαστικά αδύνατο να πατάξουμε την παράνομη αγορά.

Αυτό έχει αφήσει ευάλωτες τις αγροτικές κοινότητες που ποτέ δεν είχαν βιώσει τη βία ναρκωτικών, επειδή οι σερίφηδες των μικρών κομητειών δεν έχουν τους προϋπολογισμούς, το προσωπικό ή τους νόμους για να νικήσουν τις παράνομες φάρμες μαριχουάνας.

Αυτό έχει φέρει αύξηση περιστατικών με χρήση πυρών, ληστείες, απαγωγές και δολοφονίες που σχετίζονται με τα ναρκωτικά σε κοινότητες που δεν είχαν ποτέ πριν.

Με την παράνομη αγορά να είναι περίπου διπλάσια από τη νόμιμη, τα εκτιμώμενα φορολογικά έσοδα από τις νόμιμες πωλήσεις μαριχουάνας είναι πολύ κατώτερα των προσδοκιών, αφήνοντας τις πολιτείες κολλημένες με τεράστιους λογαριασμούς για αυξημένες υπηρεσίες απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, αλλά χωρίς τα επιπλέον έσοδα για την πληρωμή τους.

Πρόσφατη έρευνα επιβεβαιώνει ότι η νομιμοποίηση της μαριχουάνας συνδέεται επίσης με υψηλότερη χρήση απιοειδών και θνησιμότητα.

Αντί να λειτουργεί ως υποκατάστατο για πιο επιβλαβή ναρκωτικά, η νόμιμη μαριχουάνα είναι μια πύλη για την αυξημένη χρήση τους.

Ο Σόρος δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τον εθισμό και το έγκλημα που προκαλεί η υπεράσπιση της νομιμοποίησης της μαριχουάνας.

Ως δισεκατομμυριούχος, μπορεί να αντέξει οικονομικά να απομονωθεί από αυτά τα αποτελέσματα.

Αλλά οι υπόλοιποι από εμάς δεν είμαστε τόσο τυχεροί και οι υπόλοιπες πολιτείες θα πρέπει να μάθουν να πιέζουν σκληρά όταν η ΜΚΟ για την Πολιτική για τα Ναρκωτικά αρχίσει να προσπαθεί να νομιμοποιήσει τη μαριχουάνα στην πολιτεία τους”, καταλήγει το άρθρο αποκαλύπτοντας ουσιαστικά πολλά από αυτά που βλέπουμε στις ΗΠΑ και δεν κατανοούμε στην ΕΕ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές