Κοινωνία

Ρόδος: Συγκλονιστικό βίντεο με τον 26χρονο πριν βρει τραγικό θάνατο

Τραγικό θάνατο βρήκε στο νησί της Ρόδου ο νεαρός τουρίστας, Scott Seddon, ο οποίος χτυπήθηκε από κεραυνό την ώρα που βρισκόταν στη θάλασσα. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Αγίας Αγάθης, στην ανατολική πλευρά του νησιού. Πρόκειται για ένα 26χρονο Βρετανό που βρισκόταν στη Ρόδο για διακοπές.

Σήμερα η Daily Mail δημοσιεύει ένα βίντεο (το οποίο δημοσίευσε η οικογένειά του) που δείχνει τον άτυχο νέο να γελάει και να αστειεύεται με έναν στενό του φίλο καθώς έβγαινε από τη θάλασσα - λίγα λεπτά πριν τον χτυπήσει κεραυνός και τον σκοτώσει.

Ο νεαρός τουρίστας βρίσκονταν μέσα στο νερό την ώρα που έβρεχε καταρρακτωδώς και, παρά τις εκκλήσεις των υπόλοιπων λουομένων να βγει έξω, αυτός παρέμενε μέσα στη θάλασσα. Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 14:00 το μεσημέρι, της Δευτέρας 29/5.

Σύμφωνα με τη DailyMail, ο Scott Seddon ήταν δεινός αθλητής, που μιλούσε ελληνικά και λάτρευε το οικογενειακό εξοχικό σπίτι που είχε στη Ρόδο. Είχε σπουδάσει πολιτικός μηχανικός και εργαζόταν στο εμπόριο οικοδομών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «Η αδερφή του πέταξε στη Ρόδο χθες το βράδυ για να είναι με την υπόλοιπη οικογένεια. Ο Scott ήταν ένας υπέροχος τύπος και πολύ δημοφιλής. Πέθανε επί τόπου παρά τις προσπάθειες της κοπέλας του, που κατοικεί στη Βραζιλία και των ελληνικών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης να τον σώσουν».

Ένας άλλος παραθεριστής που βρισκόταν στην παραλία εκείνη την ώρα, ο Βραζιλιάνος Wander Machado, 47 ετών, είπε ότι «κολύμπησε για να τον βγάλει έξω, αλλά μόλις έφτασε τον είδε «μπρούμυτα στην ιστιοσανίδα και το πρόσωπό του είχε γίνει μοβ».

«Αμέσως κατάλαβα ότι κάθε δευτερόλεπτο ήταν κρίσιμο και άρχισα να τον τραβώ στην ακτή», πρόσθεσε.

«Ήταν ακόμη ζωντανός», όταν τον έβγαλαν από το νερό», είπαν αυτόπτες μάρτυρες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...