Κοινωνία

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης: Επτά νέες συλλήψεις

Συνεχίζεται το μπαράζ συλλήψεων για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Για την υπόθεση της 12χρονης, που πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας, είχαν προαναγγελθεί περαιτέρω συλλήψεις.

Την Πέμπτη ανακοινώθηκαν ακόμα επτά συλλήψεις για την υπόθεση, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο από τους συλληφθέντες είναι Έλληνες ενώ οι πέντε αλλοδαποί.

Οι επτά άνδρες, κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν άμεσα στον εισαγγελέα.

Τα στοιχεία και οι ταυτοποιήσεις

Η ανήλικη έδωσε συγκεκριμένα στοιχεία που οδήγησαν τις αρχές στην ταυτοποίησή τους.

«Μου κάνει μεγάλη εντύπωση η καθυστέρηση που υπάρχει. Δεν έχουν καν καλεστεί τα συγκεκριμένα πρόσωπα που έχει υποδείξει το παιδί. Έχει δώσει όλα τα στοιχεία και είναι πολύ εύκολο για τις ανακριτικές αρχές να βρουν τους συγκεκριμένους άνδρες», είχε δηλώσει ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Μέχρι στιγμής για τη φρικιαστική αυτή υπόθεση έχουν συλληφθεί 24 κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και η μητέρα του κοριτσιού.

Οι δικηγόροι της εχουν προσφύγει στην απόφαση των αρχών να μη βλέπει την κόρη της, η οποία επέμενε και στην έκτη κατάθεσή της ότι η μητέρα της δεν έχει καμία εμπλοκή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...