Κοινωνία

Εξαφανίστηκε 44χρονος Σέρβος που θα ταξίδευε για Κω


Ο Ράντοβαν Γιουράσικ εξαφανίστηκε την Δευτέρα στον Πειραιά
 

Ο Ράντοβαν Γιουράσικ όπως είναι το όνομα του 44χρονου Σέρβου εξαφανίστηκε την Δευτέρα (29/5) από την περιοχή του Πειραιά.

Μια ημέρα νωρίτερα, την Κυριακή (28/5), ο Γιουράσικ είχε επιβιβαστεί σε λεωφορείο από την Σερβία προς την Αθήνα με τελικό προορισμό το λιμάνι του Πειραιά καθώς τη Δευτέρα θα επιβιβαζόταν σε πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά, με προορισμό την Κω.


Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του 44χρονου την Τετάρτη (31/5) και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Γιουράσικ έχει ύψος 1,75 μ., έχει βάρος 85 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Δεν γνωρίζουμε τι φορούσε κατά την εξαφάνισή του.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ