Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Συγκλονίζει καθηγητής από τον Τύρναβο που αναζητά την αδερφή του: " Η αδερφή μου ζει" (βίντεο)

Ήταν Μάρτιος του 1963 όταν η μικρή Ιωάννα Φούντα από τον Τύρναβο σε ηλικία μόλις 3,5 ετών μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου νοσηλεύεται για 5 ημέρες. Οι γονείς της αδυνατούν να συνεχίσουν την θεραπεία της μικρής Ιωάννας και τότε εμφανίζεται ένας οικογενειακός φίλος ο οποίος αναλαμβάνει να τη μεταφέρει σε μεγάλο νοσοκομείο των Αθηνών.

Εκεί νοσηλεύεται ως τον Αύγουστο του 1963 χωρίς οι γονείς να ενημερώνονται από κανέναν για την πορεία της υγείας της.

Ο Κωνσταντίνος Φούντας διηγείται την ιστορία της περίεργης εξαφάνισης της αδερφής του από νοσοκομείο των Αθηνών όπου και νοσηλευόταν:


Ξαφνικά όταν αρχίζουν να αναζητούν το παιδί τους μαθαίνουν από τον οικογενειακό φίλο, ότι το παιδί τους έχει πεθάνει. Αδυνατούν να ελέγξουν την ακρίβεια της πληροφορίας αλλά τον εμπιστεύονται τυφλά. Αποδέχονται λοιπόν ότι το παιδί τους έχει φύγει από τη ζωή. Τα χρόνια περνούν, ο παππούς της Ιωάννας πεθαίνει (ο οποίος ήταν και ο αρχηγός της οικογένειας και λάμβανε τις αποφάσεις) με αποτέλεσμα η ιστορία να τελειώσει εκεί, εκτός από τη μητέρα της μικρής που πονάει και δεν ξεχνάει τον «χαμό» του παιδιού της και πάνω στο θρήνο της καίει όλα τα αντικείμενα της κόρης της συμπεριλαμβανομένου και των φωτογραφιών της.

Μετά από χρόνια ο αδερφός της Ιωάννας, Κωνσταντίνος Φούντας γνωστός καθηγητής στον Τύρναβο, σύμφωνα με το tirnavospress.gr μαθαίνει τις λεπτομέρειες της ιστορίας και αρχίζει να ψάχνει τη χαμένη του αδερφή. Προφανώς δεν πιστεύει ότι η αδερφή του έχει πεθάνει γιατί από την αρχική έρευνα ανακαλύπτει ότι η μικρή Ιωάννα Φούντα έχει πάρει εξιτήριο από μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας στις 17 Αυγούστου 1963. Το δεύτερο στοιχείο είναι ότι την παρέλαβε κάποιος άγνωστος για την οικογένεια, κάτοικος Αθηνών.

Τρείς μέρες μετά στις 21 Αυγούστου 1963, ο θάνατος της μικρής Ιωάννας βεβαιώνεται από έναν γιατρό του νοσοκομείου χωρίς άμεσα να έχει ενημερωθεί η οικογένεια της. Η πιο περίεργη ανακάλυψη είναι ότι η κηδεία της γίνεται στην Αθήνα δημόσια δαπάνη ενώ λίγες μέρες πριν η Ιωάννα είχε πάρει εξιτήριο.

Κατά την διάρκεια της προσωπικής του έρευνας βρίσκει το πρώτο εμπόδιο αφού το νοσοκομείο της Αθήνας αρνείται πεισματικά να του δώσει τον ιατρικό φάκελο της αδερφής του αλλά και τα στοιχεία για την νοσηλεία της, την θεραπεία της και τον υποτιθέμενο θάνατό της.

Ο Κωνσταντίνος Φούντας έχει την πεποίθηση ότι η αδερφή του ζει και ίσως είναι θύμα κάποιας παράνομης πράξης υιοθεσίας ή ακόμα και παράνομης πώλησης σε κάποια οικογένεια στο εξωτερικό.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Πανικός στο Κίεβο ενώ οι Ρώσοι ετοιμάζουν επιχείρηση-κεραυνό-Οι ΗΠΑ διαθέτουν κεφάλαια για την Ουκρανία για μερικές ακόμη εβδομάδες

Τριάντα Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές συνυπέγραψαν επιστολή με την οποία ενημέρωσαν τον Λευκό Οίκο ότι απορρίπτουν το...