Κοινωνία

Σοκάρει νέα μαρτυρία για τον γιατρό με τα 15 νεκρά παιδιά

Στην εκπομπή «Live News» μίλησε ένας άνδρας και ανέφερε πως ένας 30χρονος συγγενής του, πέθανε μετά από εγχείρηση που έκανε ο κατηγορούμενος καρδιοχειρούργος. Στη συνέχεια, οι οικείου του ζήτησαν να γίνει δωρεά οργάνων και «χωρίς ιατροδικαστική εξέταση» το νοσοκομείο αρνήθηκε, ισχυριζόμενο πως καταστράφηκαν στην εγχείρηση.

«Είμαι συγγενής ενός 30χρονου που έχασε τη ζωή του στη διάρκεια επέμβασης την άνοιξη του 2021 από τον συγκεκριμένο καρδιοχειρουργό σε ιδιωτική κλινική στο κέντρο της Αθήνας. Ο άνθρωπός μας είχε συγγενή καρδιοπάθεια κι είχε χειρουργηθεί βρέφος στο νοσοκομείο Παίδων με απόλυτη επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά.

«Τους τελευταίους μήνες πριν τον θάνατό του παρουσίασε ορισμένες αρρυθμίες και ο συγκεκριμένος γιατρός μάς είπε ότι θα γίνει μια εγχείρηση χωρίς κίνδυνο που θα τον διασφαλίσει για 20 χρόνια. Όταν είμαστε έξω από το χειρουργείο, βγήκε ένας γιατρός και μας είπε ότι όλα πήγαιναν καλά. Όμως ξαφνικά μας ενημέρωσαν ότι υπήρχε ένα πρόβλημα και θα αναγκασθούν να τον βάλουν στη ΜΕΘ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Αμέσως μετά κάλεσαν την αδελφή του και της ανακοίνωσαν ότι ο άνθρωπός μας “έφυγε”. Δεν μπορούσαμε να βρούμε τον καρδιοχειρουργό γιατί μας είπαν ότι έφυγε γιατί είχε μια εκδήλωση όπου πήγε. Στη συνέχεια μας είπαν ότι ο οργανισμός του συγγενούς μας δε δέχθηκε ένα μόσχευμα ή κάτι σχετικό που επιχειρήθηκε να του βάλουν. Όμως εκείνο που μας έκανε εντύπωση είναι ότι όταν ζητήσαμε τα όργανα όπως οι νεφροί, μάτια κι άλλα για να τα κάνουμε δωρεά, εκείνοι αρνήθηκαν λέγοντας ότι όλα έχουν καταστραφεί. Δεν υπήρξε ιατροδικαστική εξέταση», πρόσθεσε στη συνέχεια.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...