Κοινωνία

Επίσκεψη υπηρεσιακού υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Λαλούση στη ΓΑΔΑ: "Οι προσπάθειες βελτίωσης της Αστυνομίας πρέπει να συνεχιστούν"


Ευχαρίστησε τους αξιωματικούς της ΓΑΔΑ για το έργο τους και τους ζήτησε να είναι σε εγρήγορση.

Επίσκεψη στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής πραγματοποίησε σήμερα ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χαράλαμπος Λαλούσης, συνοδευόμενος από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο.

Σκοπός της επίσκεψης του υπουργού ήταν να ενημερωθεί για τις επιχειρησιακές δράσεις της ΕΛΑΣ στην καθημερινή μάχη που δίνουν κατά της εγκληματικότητας, αλλά και για να στείλει το μήνυμα ότι τίποτα δεν αλλάζει μέχρι να αναδειχθεί η νέα κυβέρνησης από τις ερχόμενες εκλογές.

Αυτό, εξάλλου, τόνισε ο κ. Λαλούσης, αφού ευχαρίστησε τους αξιωματικούς της ΓΑΔΑ για το έργο τους και τους ζήτησε να παραμείνουν σε εγρήγορση, καθώς, όπως είπε, το κράτος έχει συνέχεια και για το λόγο αυτό έχουν καθήκον να συνεχίσουν να επιτελούν το έργο τους κατά τον καλύτερο τρόπο προς όφελος των Ελλήνων πολιτών.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εστίασε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του στους τομείς της ασφάλειας των τουριστών, στην αντιμετώπιση του ηλεκτρονικού εγκλήματος, την οδική ασφάλεια και την παραβατικότητα, αλλά και την προστασία των ανηλίκων. Ο κ. Λαλούσης ανέφερε ότι η εικόνα της Αστυνομίας έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια και είναι ανάγκη οι προσπάθειες αυτές να συνεχιστούν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...