Κοινωνία

Σάλος στην Κρήτη: Mητέρα άφησε μόνα τους τα μικρά παιδιά της για να πάει στον σύντροφό της

Σάλο έχει προκαλέσει την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου η είδηση ότι μία 33χρονη μητέρα άφησε μόνα τους τη νύχτα τα τρία μικρά παιδιά της, σε χωριό του νομού, και έφυγε για να διανυκτερεύσει στο σπίτι του συντρόφου της στο Ηράκλειο.

Τα παιδιά - 5,7 και 9 ετών, με το ένα εξ αυτών να είναι παραπληγικό -  φιλοξενούνται εδώ και τρεις ημέρες με εισαγγελική παραγγελία στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ενώ, σύμφωνα με το cretalive.gr η 33χρονη δικάστηκε χθες για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή.

Την έρευνα έχουν ξεκινήσει ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο παρελθόν δεν έχει υπάρξει κάποια αναφορά σε βάρος της μητέρας, ωστόσο η ίδια φέρεται να αναφέρει - σύμφωνα με πληροφορίες - πως τα παιδιά ήταν μια χαρά μόνα τους και πως μπορούν να επιβιώσουν καθώς είναι υπεύθυνα!

Ωστόσο πληροφορίες που έφθασαν στην αστυνομία αναφέρουν πως τα παιδιά δεν είχαν ούτε φαγητό και μάλιστα στην προσπάθειά τους να μαγειρέψουν, λίγο έλειψε να βάλουν φωτιά στο σπίτι...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές