Κοινωνία

Κωνσταντία Δημογλίδου: Η «φωνή» και το πρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ

Όταν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, στα υψηλά πατώματα της Κατεχάκη, μετά την ορκωμοσία της υπηρεσιακής κυβέρνησης ενώπιον της προέδρου της Δημοκρατιας και του υπηρεσιακού πρωθυπουργού κ. Ιωάννη Σαρμά, άλλαζε η ηγεσία του υπουργειου Προστασιας του Πολίτη και τη σκυτάλη απο τον κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, έπαιρνε ο αντιστράτηγος κ. Χαράλαμπος Λαλούσης, ένα απο τα προσωπα που «έκλεψε» τα βλέμματα ήταν η εκπρόσωπος Τυπου της ΕΛ.ΑΣ.

Η εντυπωσιακή αστυνόμος Β’ Κωνσταντία Δημογλίδου, είναι τον τελευταίο χρόνο η «φωνή» και το προσωπο της Αστυνομίας, καθώς είναι η αστυνομικός που πρωταγωνιστεί στην ενημερωση όλων των μεγάλων υποθέσεων που κυριαρχούν στην επικαιρότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απο τα Τέμπη, μέχρι την υπόθεση της 12χρονης και την δολοφονία Καραϊβάζ, η δυναμική αστυνόμος εκτός απο εντυπωσιακή εμφάνιση διαθέτει και εξαιρετικο λόγο κερδίζοντας τις εντυπώσεις, με τους συναδέλφους της να μιλούν για μια εξαίρετη και μάχιμη αξιωματικό που εκφράζει το σύγχρονο προσωπο της ΕΛ.ΑΣ.

Η αστυνόμος Β’ αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας το 2012. Έκτοτε υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις ευθύνης σε Υπηρεσίες του Πειραιά καθώς και στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Το 2015 ανέλαβε καθήκοντα στο Τμήμα Εθιμοτυπίας και Δημοσίων Σχέσεων της Διεύθυνσης Επικοινωνίας του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας. Από το 2016 διδάσκει θέματα δημοσίων σχέσεων και εθιμοτυπίας στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών-Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.) της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας αλλά και στο προσωπικό που επιλέγεται για στελέχωση των Πρεσβειών της Χώρας στο εξωτερικό καθώς μιλάει απταιστα αγγλικά.
 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...