Κοινωνία

Βαρβάκειος: Χειροπέδες στο δολοφόνος της 60χρονης

Στα χέρια του Ανθρωποκτονιών έπεσε ο «χασάπης της Βαρβακείου Αγοράς» που κατακρεούργησε με ένα μαχαίρι την 60χρονη Ελληνίδα στην πλατεία Θεάτρου.

Πρόκειται για έναν 42χρονο τοξικομανή ο οποίος ήταν γνώστος του θύματος και, όπως είπε, την σκότωσε μετά από καβγά και επίθεση που δέχθηκε από την άτυχη γυναίκα με μαχαίρι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τον απείλησε και κατάφερε πάνω στη συμπλοκή να του αποσπάσει. Έτσι, την κάρφωσε για να σώσει τη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βέβαια, αυτό που δεν μπορεί να εξηγήσει είναι τον αριθμό των χτυπημάτων αλλά και τη μανία, καθώς όπως διαπίστωσε ιατροδικαστής, η γυναίκα δέχτηκε τουλάχιστον πέντε μαχαιριές στο λαιμό.

Ο δράστης, μετά την αποτρόπαια πράξη του το πρωί της Τρίτης έσπευσε να εξαφανιστεί, όμως οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, σαρώνοντας το υλικό από τις κάμερες της περιοχής κατάφεραν να βρουν το δρομολόγιο του και να φτάσουν στα ίχνη του.

Μάλιστα, αξιοποίησαν τα αρχεία του ΟΚΑΝΑ καθώς τόσο ο δράστης όσο και το θύμα ήταν χρήστες ναρκωτικών ουσιών και μέσα από φωτογραφίες σε συνδυασμό με το υλικό των καμερών κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ