Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Το μικρό νησάκι της Εύβοιας που θα σας "μαγέψει"


Κολυμπώντας μπορείτε να φτάσετε στο μικρό, μαγευτικό νησάκι της Εύβοιας με τα κρυστάλλινα νερά και τα πεύκα.

Οι ταξιδιώτες αξίζουν να επισκεφτούν τον Άγιο Νικόλαο Ελληνικών, που βρίσκεται στη Βόρεια Εύβοια, κοντά στο χωριό Ελληνικά στο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού. Χαρακτηριστικό της παραλίας είναι το νησάκι με το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου σε ελάχιστη απόσταση από την ακτή, στο οποίο μπορεί να φτάσει κάποιος κολυμπώντας.

Η παραμυθένια παραλία στα Ελληνικά της Βόρειας Εύβοιας


Η παραλία του Αγίου Νικολάου στα Ελληνικά είναι μία από τις ομορφότερες της περιοχής. Η ανοιχτόχρωμη άμμος και τα διαυγή, ρηχά νερά την καθιστούν ιδανική για οικογένειες με παιδιά, ενώ η μεγάλη της έκταση κρύβει πολλές γωνιές για απόλυτη χαλάρωση. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη, οπότε φροντίστε να φέρετε μαζί σας τη δική σας ομπρέλα.
Σήμα κατατεθέν της παραλίας είναι το νησάκι με το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την ακτή. Αξίζει να κολυμπήσετε ως εκεί.

Η παραλία απέχει 100 χιλιόμετρα από τη Χαλκίδα και για να φτάσετε εκεί, θα κατευθυνθείτε προς Βόρεια Εύβοια περνώντας από Αρτάκη, Καστέλα, Προκόπι και μετά προς Αγία Άννα. Συνεχίζετε προς Ιστιαία μέχρι το χωριό των Ελληνικών. Από εκεί η παραλία απέχει 5 λεπτά.

Δείτε την μαγευτική παραλία 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ