Κοινωνία

Ξύλο για μια θέση πάρκινγκ στην Πάτρα: Στο νοσοκομείο ένας 70χρονος

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στην Πάτρα, οι θέσεις πάρκινγκ είναι πολύτιμες. Αυτή ήταν και η αιτία για το επεισόδιο με άγριο ξυλοδαρμό που είχαμε σήμερα, νωρίς το πρωί, Σάββατο 13 Μαΐου, κοντά στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στην Αγυιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, δύο άνδρες, ξεκίνησαν να διαπληκτίζονται με μήλον της έριδος μία θέση στάθμευση. Τα αίματα άναψαν και τελικά οι δύο άνδρες έφτασαν να πιαστούν στα χέρια.

Αποτέλεσμα του τσακωμού ήταν ο άγριος ξυλοδαρμός ενός 70χρονου ο οποίος και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Προανάκριση διενεργεί το οικείο αστυνομικό τμήμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΗΠΑ 0

Αποκάλυψη για δήλωση Γκιλφόιλ σε Παπασταύρου: «Μπορούμε να αλλάξουμε κυβέρνηση σε όποια χώρα θέλουμε» - Μεγάλες αντιδράσεις από το περιστατικό

Ο προσωπικός δικηγόρος της Αμερικανίδας Πρέσβη διέψευσε κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη περιγραφή του διαλόγου αυτού