Κοινωνία

Μπουρλά: Επίτιμος καθηγητής του τμήματος Ιατρικής-Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών

Σύμφωνα με το flamis.gr, το Πανεπιστήμιο Πατρών ετοιμάζεται για μία σημαντική εκδήλωση, την Τρίτη στις 16 Μαΐου:  την τελετή αναγόρευσης του Άλμπερτ Μπουρλά σε επίτιμο καθηγητή του τμήματος Ιατρικής-Φαρμακευτικής. 

Ηδη στενοί συνεργάτες του, που έχουν πραγματοποιήσει επισκέψεις στην Πάτρα, έχουν επιλέξει το ξενοδοχειακό συγκρότημα που θα μείνει, καθορίζοντας και άλλες λεπτομέρειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Άλμπερτ Μπουρλά είναι Έλληνας εβραϊκής καταγωγής, διδάκτωρ της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer. 

Σύμφωνα με ανάρτηση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστου Μπούρα με την αγόρευση του, το Ακαδημαϊκό ίδρυμα της Πάτρας τιμά όλους όσους βοήθησαν στην παραγωγή του εμβολίου αλλά και έναν Έλληνα που διαπρέπει στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η τουρκική μοίρα “Κόμπρα” έχει στόχο τις ελληνικές μονάδες επιφανείας στο Αιγαίο-Τρόμος στην Άγκυρα για τις 121 ελληνικές “Οχιές”

Όλα δείχνουν πλέον ότι, οι Τούρκοι ετοιμάζονται να κάνουν εξορύξεις στην Α. Μεσόγειο, και για αυτό προσαρμόζουν όλες...
Ελληνοτουρκικά 0

Γερμανικά Συνδικάτα πιέζουν τον Σόλτς για πώληση των Eurofighters στην Τουρκία- Ο ρόλος της Ελλάδας και η αεροπορική κυριαρχία στο Αιγαίο

Γιατί άραγε η Τουρκία η οποία τάχα θέλει να βρεί λύσεις με ειρηνικό τρόπο με την Ελλάδα στο Αιγαίο, καίγεται για την...