Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας: Τις 82 "άγγιξαν" οι συλλήψεις από τις αρχές Απριλίου σε Μενίδι και Ζεφύρι

Σκοπός των δράσεων της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν η αποτροπή και η αντιμετώπιση της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., στις δράσεις έλαβαν αστυνομικοί από υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας, Τροχαίας, Άμεσης Δράσης, ομάδων ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ, λαμβάνοντας υπόψη τα υφιστάμενα σχέδια αστυνόμευσης και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε σημεία όπου παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας.

Κατά τη διάρκεια των δράσεων ελέγχθησαν 10.903 άτομα, προσήχθησαν 1.975, ενώ συνελήφθησαν 82 και βεβαιώθηκαν 939 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιο αναλυτικά, συνελήφθησαν 23 άτομα για κλοπές - διαρρήξεις, 16 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, 14 άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις, 2 για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και 27 άτομα για διάφορα άλλα αδικήματα.

Όπως επισημαίνει η Αστυνομία, οι στοχευμένες δράσεις της, που έχουν ως στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και τη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των πολιτών, θα συνεχιστούν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ