Κοινωνία

Χαλκίδα: Καθηγήτρια κατήγγειλε τρεις μαθητές - Την πυροβόλησαν με αεροβόλο

Αναζητούνται οι τρεις ανήλικοι που επιτέθηκαν στην καθηγήτρια από τις αρχές.


Το περιστατικό φέρεται να συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας έξω από το 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας όπου διδάσκει η καθηγήτρια

Στην καταγγελία ότι δέχθηκε πυροβολισμό από αεροβόλο όπλο από τρεις νεαρούς προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης μια καθηγήτρια που διδάσκει στο 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας.

Κατά την καταγγελία της καθηγήτριας τρία παιδιά - η ίδια είπε ότι είναι πιθανόν μαθητές άλλου σχολείου - την περίμεναν, με έναν εξ αυτών να βγάζει αεροβόλο όπλο τύπου περιστρόφου, τη σημάδεψε και την πυροβόλησε στην κοιλιά.

Η καθηγήτρια είπε στους αστυνομικούς ότι από το αεροβόλο εκτοξεύτηκε πιθανόν ένα πλαστικό βλήμα αλλά ευτυχώς δεν την τραυμάτισε.

Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί ψάχνουν την ταυτότητα των τριών νέων, αν τους γνωρίζει κάποιος και αν υπάρχουν και άλλοι μάρτυρες.

Από την πλευρά της η καθηγήτρια εξήγησε στους αστυνομικούς ότι δεν έκανε άμεσα την καταγγελία καθώς, όπως είπε, «το σκεφτόταν» από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...