Κοινωνία

Τροχαίο στην Καλαμάτα: Λεωφορείο τραυμάτισε 8χρονο στο πόδι

Ένα τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα (10/05) το πρωί, στην Καλαμάτα και πιο συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις της 120 ΠΕΑ στη Διασπορά. Το τροχαίο είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 8χρονου.

Σύμφωνα με το τοπικό eleftheriaonline.gr, το ατύχημα συνέβη την ώρα που το λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας έφτασε στη Διασπορά για να παραλάβει τους μαθητές και να τους μεταφέρει στα σχολεία.

Ειδικότερα και σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, καθώς το λεωφορείο σταματούσε και ενώ τα παιδιά περίμεναν για να επιβιβαστούν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η μπροστινή δεξιά του οχήματος πέρασε πάνω από το πόδι του παιδιού.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει κάταγμα στο πόδι και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο Παίδων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...