Κοινωνία

Αρσάκειο: Νέο περιστατικό bullying με μαθητή και θύμα καθηγήτρια

Στη νέα περίπτωση bullying θύμα φέρεται να είναι καθηγήτρια του σχολείου, την οποία ο ανήλικος που εμπλέκεται και στην περίπτωση του 15χρονου όπου του είχαν περάσει πετονιά στο λαιμό, έβρισε και της έκανε άσεμνες χειρονομίες.

Σύμφωνα με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, γονιός, το παιδί του οποίου πηγαίνει στο συγκεκριμένο σχολείο, κατήγγειλε πως μια καθηγήτρια έπεσε θύμα εκφοβισμού από έναν εκ των εμπλεκόμενων ανηλίκων στο αρχικό περιστατικό με την πετονιά.

Όπως αναφέρει ο γονιός, χθες το μεσημέρι, το τμήμα του 15χρονου και των φερόμενων ως δραστών, άλλαζε αίθουσα για να παρακολουθήσει το επόμενο μάθημα. Εκείνη την ώρα, η καθηγήτρια -από άλλο τμήμα- βγήκε από την αίθουσά της για να κάνει παρατήρηση στους μαθητές για την πολλή φασαρία. Τότε, ένας από τους φερόμενους ως δράστες που συμμετείχαν στο περιστατικό bullying ενάντια στον 15χρονο, έκανε μια άσεμνη χειρονομία στην καθηγήτρια, δείχνοντας της τα γεννητικά του όργανα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ίδια στιγμή σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα ο ανήλικος εξύβρισε την καθηγήτρια αποκαλώντας την «γουρούνα», «χοντρή» και φάλαινα». Στη συνέχεια ο μαθητής χτύπησε με δύναμη την πόρτα της τάξης που παρέδιδε μάθημα η συγκεκριμένη καθηγήτρια, αναβοσβήνοντας παράλληλα, τα φώτα στον διάδρομο έξω από την αίθουσα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε μέλος της διεύθυνσης του σχολείου που έσπευσε στο σημείο και απομάκρυνε τον 15χρονο μεταφέροντας τον στο γραφείο των καθηγητών.

Αντικρουόμενες απόψεις για το περιστατικό εκφοβισμού στο Αρσάκειο

Παράλληλα άλλος πατέρας μαθητή, ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο τμήμα με τον 15χρονο, έδωσε μια διαφορετική εκδοχή για το περιστατικό της εξύβρισης της καθηγήτριας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το περιστατικό της παρατήρησης από την καθηγήτρια συνέβη μεν, αλλά χωρίς να ενοχλείται ο ανήλικος ή να φέρνει κάποια αντίρρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ίδιος, αναφερόμενος και στο αρχικό περιστατικό με την πετονιά, υποστήριξε ότι ξεκίνησε ως ένα παιχνίδι ανάμεσα στους μαθητές όλης της τάξης και δεν πήρε τον χαρακτήρα που παρουσιάζει η οικογένεια του 15χρονου, σημειώνοντας πως η μητέρα του θύματος τραβάει το περιστατικό «από τα μαλλιά». Σημειώνει επίσης πως η πετονιά δεν περιτυλίχθηκε γύρω από τον λαιμό του 15χρονου, αν και παραδέχεται τις εκδορές στον λαιμό του μαθητή.

Αξιοσημείωτο είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία καταγγελία στην ΕΛΑΣ για το περιστατικό με την καθηγήτρια και τον ανήλικο.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου αποφάσισε την αποβολή των μαθητών που «πρωταγωνίστησαν» στο βίαιο περιστατικό ενάντια στον συμμαθητή τους, αλλά το θέμα φαίνεται να έχει σκαλώσει με την απόφαση να μην έχει υιοθετεί και αποφασιστεί ακόμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

"Σφαγή" της Ρωσικής πολεμικής Αεροπορίας από τους Ουκρανούς-"Σαν τις μύγες" η αεράμυνα του Ζελένσκι κατέρριψε 14 Ρωσικά μαχητικά σε 2 εβδομάδες!

"Νάνος" αποδεικνύεται  στην πράξη η Ρωσική αεροπορία  απέναντι στην τρομακτική αεροπορική ισχύ του ΝΑΤΟ