Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Μ. Παπαγεωργίου: 2 συλλήψεις για τη δολοφονία- Δείτε τους δράστες

Ο Μάριος Παπαγεωργίου δολοφονήθηκε το 2012 και η μητέρα του περιμένει να μάθει την αλήθεια που κρύβει το έγκλημα. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις…

Δύο συλλήψεις έγιναν από την ΕΛΑΣ μετά από εντάλματα που εκδόθηκαν από τον ανακριτή για την αρπαγή και την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του ανακριτή και αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για άμεση συνέργεια στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία σε βάρος του άτυχου 26χρονου, σύμφωνα με το Φως στο Τούνελ.

Πρόκειται για τους δύο κατηγορούμενους στην υπόθεση για τους οποίους είχαν εντοπιστεί ενοχοποιητικές σε βάρος τους τηλεφωνικές συνομιλίες με τον «εγκέφαλο» του σκοτεινού εγκλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι εκείνοι με το υποτιθέμενο ταξίδι που έκαναν, για να πουλήσουν κάρβουνα και στην πραγματικότητα τους έχει αποδοθεί η μεταφορά και η τελική εξαφάνιση του πτώματος του Μάριου Παπαγεωργίου, για την οποία μέχρι σήμερα η μητέρα του ψάχνει απαντήσεις.

Αυτές οι δύο πρώτες συλλήψεις άνοιξαν την πόρτα στην τελική πορεία της υπόθεσης για την πλήρη εξιχνίαση. Αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να ακολουθήσουν ακόμη τέσσερις συλλήψεις εμπλεκομένων στην απαγωγή και την δολοφονία του άτυχου νέου που θα προκαλέσουν αίσθηση, αναφέρει η ίδια πηγή.

Τον περασμένο Μάρτιο, κρατούμενος σε φυλακές υποστήριξε ότι γνωρίζει πού βρίσκεται η σορός του Μάριου Παπαγεωργίου και μάλιστα υπέδειξε το σημείο, προκειμένου, όπως είπε, «να ηρεμήσει η μητέρα του μετά από τόσα χρόνια». Ρεπόρτερ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» επισκέφθηκε τα Δερβενοχώρια και πήγε στο συγκεκριμένο σημείο. Εκεί εντόπισε ένα κρανίο και κάποια οστά, τα οποία συλλέχθηκαν και απεστάλησαν για εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου.

Από την μέχρι τώρα έρευνα των ειδικών ανθρωπολόγων του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, φαίνεται ότι το κρανίο που βρέθηκε δεν ανήκει στον Μάριο Παπαγεωργίου.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με τα ευρήματα του εργαστηρίου, ανήκει σε άντρα ηλικίας 40-50 ετών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι οπές στο κρανίο δεν προέρχονται από σφαίρα αλλά από χειρουργική επέμβαση που είχε προηγηθεί.

Δείτε φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα: 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ