Κοινωνία

«Ξήλωσαν» ολόκληρη μονάδα κλιματισμού από κτίριο του δήμου Νεάπολης - Συκεών!

Ολόκληρη μονάδα κλιματισμού αφαίρεσαν άγνωστοι από το κτίριο που στεγάζει το ΚΑΠΗ, το δημοτικό Ιατρείο και το ΚΕΠ του Αγίου Παύλου (πρώην δημοτικό κατάστημα), στον δήμο Νεάπολης – Συκεών.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης-Συκεών (ΔΚΚΠΑ) Αρίστος Γαλανός, κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων και οι δράστες αναζητούνται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι τρεις δράστες που καταγράφηκαν από την κάμερα ασφαλείας αφαίρεσαν το κλιματιστικό αφού ξήλωσαν ολόκληρη την εγκατάσταση και στη συνέχεια έφυγαν ανενόχλητοι σαν κύριοι.

Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που οι ιθύνοντες του δήμου Νεάπολης – Συκεών έρχονται αντιμέτωποι με επιτήδειους, καθώς σε ρεπορτάζ του το GRTimes είχε αναδείξει το γεγονός ότι τουλάχιστον ένα άτομο, έκλεβε συστηματικά τις τροφές που αφήνει για τα αδέσποτα σκυλάκια στο Σέιχ Σου, η φιλοζωική οργάνωση “Never Walk Alone”.

Και τότε, οι άνθρωποι του δήμου των δυτικών συνοικιών είχαν καταθέσει μήνυση κατ’αγνώστων.

Όπως μάλιστα ανέφερε ο Αρίστος Γαλανός αφού συμβουλεύτηκε τεχνικό, οι διαρρήκτες χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να ολοκληρώσουν την επιχείρησή τους, παρόλα αυτά δεν έγιναν αντιληπτοί αφού δεν υπάρχουν αστυνομικές περιπολίες τα τελευταία χρόνια σε καμία από τις τέσσερις ενότητες του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...