Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 65χρονος - Μαχαίρωσε 48χρονο με... σπαθί σαμουράι για μια παρατήρηση

Σύμφωνα με το thestival.gr, στη φυλακή οδηγήθηκε 65χρονος μετά την καταδίκη του από το Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης σε κάθειρξη 11 ετών, επειδή επιτέθηκε και τραυμάτισε με σπαθί έναν 48χρονο, με αφορμή μία παρατήρηση που του έκανε το θύμα για αμφιβόλου ποιότητας κρέατα που πετούσε σε πάρκο όπου συχνάζουν αδέσποτα σκυλιά. 

Το περιστατικό συνέβη τον Μάιο του 2022 στο πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ενώ ο 48χρονος νοσηλεύτηκε σε μονάδα εντατική θεραπείας και λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του, όπως κατέθεσε. «Μου κάρφωσε το σπαθί τύπου κατάνα κάτω από τον αφαλό. Μετά έφυγε, προσπάθησα να τον ακολουθήσω αλλά έχασα την αναπνοή του. Το μόνο που του είχα πει είναι να μην πετάει σάπια κρέατα στα σκυλιά», είπε μεταξύ άλλων ο παθών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του ισχυρίστηκε  – μεταξύ άλλων – πως ο 48χρονος προσπάθησε να τον χτυπήσει πρώτος κρατώντας σακίδιο γεμάτο με πέτρες. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...