Κοινωνία

Συνελήφθη 26χρονος που διακινούσε κοκαΐνη στη Θήβα

Οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Βήμα προς βήμα ακολουθούσαν τα δρομολόγια ενός νεαρού Έλληνα που είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε συστηματικά κοκαΐνη στη Θήβα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και, όταν εντόπισαν το ορμητήριό του σε περιοχή της Αττικής, έκαναν έφοδο μαζί με άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής.

Οι πληροφορίες των αστυνομικών για την παράνομη δραστηριότητα του 26χρονου επαληθεύτηκαν καθώς, κατά την διάρκεια της επιχείρησης που εκτελέστηκε το πρωί της Πέμπτης, βρέθηκαν στο σπίτι του τέσσερις συσκευασίες οι οποίες περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 142 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κοκαΐνης, ένα ψαλίδι και κενά νάιλον σακουλάκια για την συσκευασία των ναρκωτικών.


Ο 26χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ το κινητό του τηλέφωνο κατασχέθηκε και ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών στο πλαίσιο της προανάκρισης που συνεχίζει η Ασφάλεια Θηβών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...