Κοινωνία

Απίθανος Κωστίδης για Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Η ατάκα για το μαχητικό "Σλούκας"

Στο τρίποντο του Κώστα Σλούκα αναφέρθηκε ο ανταποκριτής στη Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης για τον αγώνα Ολυμπιακού-Φενέρμπαχτσέ.

Στο αδιανόητο τρίποντο σε «νεκρό χρόνο» του Κώστα Σλούκα που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό εναντίον της Φενερμπαχτσέ αναφέρθηκε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, κάνοντας λόγο για «μαχητικό» που πέρασε από εκεί.

«Χθες πέρασε από εδώ ένα άλλο μαχητικό που ονομάζεται Κώστας Σλούκας», σχολίασε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης για τη νίκη του Ολυμπιακού εναντίον της Φενερμπαχτσέ το βράδυ της Τετάρτης (3.5.2023) με το τρίποντο buzzer beater του Έλληνα μπασκετμπολίστα.

«Ακόμα και σήμερα βλέπω στα τουρκικά ΜΜΕ να συζητούν» για τον Κώστα Σλούκα, πρόσθεσε ο Μανώλης Κωστίδης και συμπλήρωσε ότι «σήμερα γράφουν πως “ένας παλιός μας φίλος μας πλήγωσε”. Πάντως, ήταν ένας εντυπωσιακός τρόπος να κερδίσει».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές