Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Το κινητό "στοιχείο-κλειδί" στην υπόθεση

Συγκεκριμένα ο δράστης εξαφάνισε το κινητό του τηλέφωνο με αποτέλεσμα κρίσιμα δεδομένα όπως τα μηνύματα, οι κλήσεις, οι επαφές, αλλά και βίντεο που αποθηκεύνται στη συσκευχή με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πρόσβαση σε αυτά από τις Αρχές.


Νέες αποκαλύψεις για τη σύλληψη των δυο ανδρών που κατηγορούνται για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στις 9 Απριλίου του 2021.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Open ο ένας από τους δύο συλληφθέντες για την εκτέλεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, προχώρησε σε μία ιδιαίτερα επιβαρυντική κίνηση λίγο πριν πέσει στα χέρια των Αρχών.

Αυτή η κίνηση δείχνει πως ήθελε να κρύψει στοιχεία και πως, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν είναι τυψαίο πως δεν κατάφεραν ποτέ να βρουν τη συσκευή. Μάλιστα ο κατηγορούμενος πρώτα έμαθε πως συνελήφθη ο αδερφός και μετά αποφάσισε να εξαφανίσει το κινητό του τηλέφωνο.

Ο δυο συλληφθέντες «αρνούνται την κατηγορία της δολοφονίας» λέει στο Live News η δικηγόρος τους
Στην εκπομπή Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η δικηγόρος των δυο κατηγορούμενων για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Η Αθανασία Σταυρή τόνισε χαρακτηριστικά πως «οι εντολείς αρνούνται με κάθε τρόπο την κατηγορία. Να πούμε και να αποσαφηνιστεί σχετικά με το παρελθόν των δύο αδελφών ότι δεν έχουν ποινικό παρελθόν με την έννοια των καταδικών. Έχουν λευκό ποινικό μητρώο».

Σχετικά με τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και φαίνεται να εμπλέκουν τα δύο αδέλφια στην υπόθεση της εν ψυχρώ εκτέλεσης του Γιώργου Καραϊβάζ η συνήγορος σχολίασε: «Δεν είναι σωστό να σχολιαστούν στο παρόν στάδιο στοιχεία της δικογραφίας. Πλειάδα στοιχείων δεν υπάρχει, αυτό μπορώ να σας πω».

Και πρόσθεσε καταλήγοντας η κα. Σταυρή: «Θα αποδειχθεί ότι τα στοιχεία μεταξύ τους δεν συνδέονται και θα αποδειχθεί ότι υπάρχουν ”άλματα” λογικής».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ