Κοινωνία

Κρήτη: Άφαντος ο δράστης που πυροβόλησε 42χρονο στα Σφακιά

Εκτεταμένες έρευνες συνεχίζουν να κάνουν οι αστυνομικές δυνάμεις στην ευρύτερη περιοχή των Σφακίων, αλλά δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τα ίχνη του «πιστολέρο» που άνοιξε πυρ την περασμένη Παρασκευή εναντίον ενός 42χρονου πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, τραυματίζοντάς τον στα πόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 42χρονος βρισκόταν στο δρόμο έξω από το καφενείο του χωριού Ίμπρο στον επαρχιακό δρόμο Βρυσών - Σφακίων, από το οποίο βγήκε ο δράστης και τον πυροβόλησε μία ή δύο φορές, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ τους. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είχε από παλιά οικογενειακές διαφορές με τον ένοπλο.

Ο τραυματίας διακομίστηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται με διαμπερές τραύμα στον αριστερό και "τυφλό" τραύμα στον δεξί μηρό και φέρεται ότι η κατάστασή του δεν του επιτρέπει να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Χανίων που διενεργούν το αιματηρό περιστατικό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...