Κοινωνία

Αποτρόπαιο περιστατικό στην Ύδρα: «Εγώ έριξα τη γάτα απ' την ταράτσα»

Αδιανόητο περιστατικό κακοποίησης ζώου εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο νησί της Ύδρας, όταν ένας άνδρας δεν δίστασε να αρπάξει μια γάτα και να την πετάξει από στηθαίο εστιατορίου, από ύψος οκτώ μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr, το περιστατικό αντιλήφθηκε μια γυναίκα όταν ξαφνικά «έσκασε» στα πόδια της το γατάκι. Από την σφοδρή πρόσκρουση το πλακόστρωτο  γέμισε με αίματα. Ύστερα η ίδια μαζί με τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου «Ψαροπούλα» στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλουν το περιστατικό.  Οι αστυνομικοί - που αρνήθηκαν να ενημερώσουν για το περιστατικό κακοποίησης ζώου - προσήγαγαν τον δράστη, ο οποίος αργότερα αφέθηκε ελεύθερος. 

Όπως ανάφερε η κ. Μαρία Μητσέλη, ιδιοκτήτρια του διπλανού καταστήματος από το εστιατόριο «Ψαροπούλα», δράστης είναι ένας μεσήλικος άνδρας, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στην ταβέρνα  μαζί με μία παρέα γυναικών. Αφότου πέταξε την γάτα από ύψος οκτώ μέτρων, τους είδε να γελούν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Καθόμουν έξω από το μαγαζί όταν αντικρίσαμε την γάτα να πέφτει από ύψος οκτώ μέτρων. Η τέντα του καταστήματός μου έκοψε τη φορά της πτώσης όμως η γάτα τραυματίστηκε στο πρόσωπο. Το ζώο  έπεσε μπροστά σε μια Αθηναία τουρίστρια η οποία πήγε τρέχοντας να δει τι είχε συμβεί και τότε αυτός που την έριξε της απάντησε : «Έχεις κανένα πρόβλημα ; Εγω την έριξα». Ο δράστης ήταν με παρέα, γυναίκες και άντρες οι οποίοι γελούσαν, σύμφωνα με την μαρτυρία της τουρίστριας. Η αστυνομια έφτασε πολύ γρήγορα και τον προσήγαγε στο Τμήμα», δήλωση η κ. Μητσέλη.

Προς το παρόν, η κακοποιημένη γάτα - που έχει ιδιοκτήτη, δεν είναι αδέσποτη - δεν έχει εντοπιστεί. 

Άμεσα αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο όπου εντόπισαν και προσήγηγαν τον υπεύθυνο για τον βαρύ τραυματισμό της γάτας περίπου 55χρονο άνδρα, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο μεταξύ, η παρέα του δράστη συνέχισε να τρώει απερίσπαστη στο εστιατόριο, χωρίς να έχει αντιληφθεί -μάλλον- κανείς τη σοβαρότητα της κατάστασης. Έπειτα από λίγη ώρα έφυγαν από το εστιατόριο και λίγα μέτρα πιο κάτω συνάντησαν τον φίλο τους που μόλις είχε αφεθεί ελεύθερος.

Η γάτα είναι άγνωστο που βρίσκεται και ποια είναι η κατάστασή της.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...