Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή άνδρας για υπόθεση revenge porn

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στη φυλακή για υπόθεση revenge porn οδηγείται άνδρας, μετά την καταδίκη του από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε κάθειρξη 6 ετών και 3 μηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θύμα του, σύμφωνα με τη δικογραφία, υπήρξε γυναίκα, η οποία διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση μαζί του. Όταν ο κατηγορούμενος διαπίστωσε ότι εξακολουθεί να διατηρεί επαφές με τον σύζυγό της, έστειλε -μέσω δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης- υλικό από προσωπικές τους στιγμές στα ανήλικα παιδιά της. Το υλικό αυτό φέρεται να κατέληξε και σε φίλους των παιδιών, ενώ αργότερα «ανέβηκε» και σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε το 2016 σε περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, με τον κατηγορούμενο να παραπέμπεται σε δίκη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων σε βαθμό κακουργήματος και εκβίαση, επειδή ζητούσε να του επιτρέψει χρηματικό ποσό 200 ευρώ.

«Δεν ξέρω γιατί βρίσκομαι στο εδώλιο του δικαστηρίου» είπε ο κατηγορούμενος, ηλικίας 45-50 ετών, αποδίδοντας την ενέργειά του στη μέθη. Υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, οι δικαστές τον έκριναν ένοχο και για τις δύο παραπάνω πράξεις και αποφάσισαν η έφεση να μην έχουν αναστέλλουσα δύναμη στην εκτέλεση της ποινής. Κατά συνέπεια οδηγήθηκε στη φυλακή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

«Μπάσταρδοι Γερμανοί»! Σάλος στη Γερμανία: Αστυνομικοί με τουρκική και αραβική καταγωγή φέρονται να απειλούν Γερμανούς συναδέλφους τους

Η υπόθεση του Βερολίνου θέτει επομένως ένα επιτακτικό ερώτημα: Πόσο αποτελεσματικοί είναι οι μηχανισμοί ελέγχου της...
Ρωσία 0

Διαλύεται η συμμαχία Άγκυρας-Μόσχας! Γιατί Ελλάδα και Ρωσία «συμφώνησαν» στην πράξη στον ΟΗΕ για την Λιβύη με φόντο το Τουρκολιβυκό μνημόνιο;

Οι Ρώσοι δεν θέλουν και αυτοί το παράνομο Τουρκολιβυκό μνημόνιο αφού μέσω του Αιγαίου θέλουν να κινούνται τα πλοία τους...