Κοινωνία

Πανικός στη Λαμία: Τρελή πορεία οχήματος μέσα στην πόλη

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 6:00΄ το πρωί της Κυριακής στην οδό Γ. Πλατή (πρώην Καρπενησίου) μέσα στην πόλη, όταν ένας 24χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο, λόγω υπερβολικής ταχύτητας.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο 24χρονος κινούταν από το κέντρο της πόλης προς Παγκράτι. Στην ελαφριά στροφή που υπάρχει στο σημείο έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα που οδηγούσε, να πέσει με μεγάλη ταχύτητα σε δύο παρκαρισμένα οχήματα τα οποία υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Σημειώνεται ότι ο ιδιοκτήτης του τζιπ μέχρι αργά το πρωί δεν είχε εντοπιστεί από την τροχαία και δεν γνώριζε τι του είχε ξημερώσει.

Στο μπλε όχημα που έπεσε πάνω στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα επέβαινε ως συνοδηγός ένας φίλος του οδηγού, ο οποίος προληπτικά διακομίστηκε στα Επείγοντα του νοσοκομείου, χωρίς ευτυχώς να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, ο νεαρός οδηγός οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και από τύχη, υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές.

«Ακούσαμε ένα φοβερό "μπαμ" και καταλάβαμε τι είχε συμβεί. Ευτυχώς δεν χτύπησαν τα παιδιά. Αν ανέβαινε ένα μηχανάκι ή και ένα άλλο αυτοκίνητο θα είχαμε θύματα. Θα μπορούσε να παρασύρει κάποιο πεζό. Τρέχουν πάρα πολύ στο δρόμο αυτό και ¨στη συγκεκριμένη στροφή έχουν γίνει πολλά τροχαία. Ο λόγος είναι πάντα η υπερβολική ταχύτητα....», ανέφερε ένας από τους γείτονες στο lamiareport.gr.

Όπως καταγράφηκε στο βίντεο ντοκουμέντο ο νεαρός οδηγός μετά από μια ελαφριά στροφή χάνει τον έλεγχο περνάει στο αντίθετο ρεύμα και το αυτοκίνητο αφού κάνει περιστροφή χτυπάει αρχικά πάνω στο κόκκινο όχημα και στη συνέχεια σε ένα τζιπ.

Αν δείτε προσεχτικά το βίντεο, το αυτοκίνητο του νεαρού αρχικά πάει να τουμπάρει, όμως σταματάει πάνω στα παρκαρισμένα, πριν πέσει πάνω στην κολόνα, κάτι που θα είχε τραγικές συνέπειες.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...