Κοινωνία

Σεισμός στην Εύβοια: Ξανά στους δρόμους οι κάτοικοι - Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την Εύβοια, αλλά και στην Αθήνα, και σύμφωνα με όσα δήλωσαν κάτοικοι της περιοχής στο evima.gr, βγήκαν ξανά από τα σπίτια τους στους δρόμους με κλάματα έπαιρναν τηλέφωνα τους συγγενείς του και φώναζαν «πάλι πάλι δυνατός σεισμός στην Εύβοια».

«Δυνατός σεισμός έπεφταν πράγματα πάνω στα κεφάλια μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Βγήκαμε όλοι από τα σπίτια μας, έπεφταν πράγματα πάνω στα κεφάλια μας, ο σεισμός ήταν πολύ δυνατός. Στο χωριό είχε λαϊκή σήμερα και όλος ο κόσμος ήταν σε μια ταραχή, άρχισαν να πέφτουν πράγματα από τους πάγκους. Όλοι οι κάτοικοι φοβόμαστε το ενδεχόμενο ενός μεγαλύτερου σεισμού», δήλωσε χαρακτηριστικά κάτοικος τις περιοχής στο evima.gr.

«Βγήκαμε όλοι από τα σπίτια μας, έπεφταν πράγματα πάνω στα κεφάλια μας, ο σεισμός ήταν πολύ δυνατός»

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Ζαράκων μίλησε στο evima.gr και είπε ότι η σεισμική δόνηση ήταν πολύ ισχυρή. «Αυτή την ώρα είμαστε σε επιφυλακή και πάμε να δούμε αν έχουν προκύψει ζημιές σε σπίτια».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...