Κοινωνία

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση – Ογκωδέστατη η δικογραφία

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι στην οργάνωση εμπλέκονται περίπου 60 άτομα, ανάμεσα τους και πολλοί… εν ενεργεία αστυνομικοί. Η Δίωξη Εκβιαστών, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από κάποιες μέρες παρέδωσε στην Εισαγγελία Αθηνών, ογκωδέστατη δικογραφία, για την άσκηση ποινικών διώξεων και έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, μετά από εισαγγελική παραγγελία για την εξιχνίαση μίας εκ των μεγαλύτερων εγκληματικών οργανώσεων επιπέδου «μαφίας».

Και μετά από απόρρητη έρευνα δύο ετών, ήρθαν στο φως οι πολλές διακλαδώσεις της αλλά και τα «πλοκάμια» που είχε αναπτύξει σε διάφορα επίπεδα. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι για την υπόθεση έχει απευθείας ενημέρωση η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, ενώ αναμένεται μέσα στην ημέρα και επιχείρηση σύλληψης των εμπλεκομένων αστυνομικών. 

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι από την έρευνα, όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, έχει προκύψει ότι στην υπόθεση εμπλέκονται περισσότερα από 60 άτομα και αφορά εκβιάσεις, απάτες, τοκογλυφίες, διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, πλαστογραφίες και «ξέπλυμα βρώμικου» χρήματος.

Αρμόδιες πηγές σημειώνουν δε ότι πρόκειται για μια άκρως σοβαρή υπόθεση με αρκετές εγκληματικές πράξεις και τεράστια οικονομική ζημιά που έχει προκληθεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές