Κοινωνία

Βόλος: Πατέρας κλείδωσε την κόρη του έξω από το σπίτι

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισε χθες, ένας 47χρονος άνδρας, αλβανικής υπηκοότητας, με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.

Ο 47χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού, φέρεται να διαπληκτίστηκε με την 14χρονη κόρη του και την κλείδωσε έξω από το σπίτι, ενώ επιτέθηκε και στην σύζυγό του, τραβώντας της τα μαλλιά, όταν αυτή πήρε το μέρος της κοπέλας. 

Τελικά, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψη του άνδρα, ο οποίος χθες, οδηγήθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Η σύζυγός του ωστόσο, ζήτησε να μη διωχθεί, αλλά να του δοθεί βοήθεια ώστε να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ.

Κατόπιν αυτού, το δικαστήριο αποφάσισε η υπόθεση να τεθεί σε ποινική διαμεσολάβηση, υπό την εισαγγελέα ανηλίκων, δεδομένου ότι η αρχική κατηγορία αφορούσε στο αδίκημα κατά της κόρης του. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...