Κοινωνία

Νέος Κόσμος: Σοκαριστικό βίντεο από άγρια οπαδική επίθεση μεταξύ ανηλίκων

Σε video ντοκουμέντο που παρουσίασε το OPEN, μάλιστα, καταγράφεται το ένα από αυτά, στο Νέο Κόσμο, όπου και μία ομάδα ανηλίκων φαίνονται να επιτίθενται σε δύο άλλα παιδιά και να τα χτυπούνε άγρια. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ δε, οι δράστες φώναζαν στον έναν ανήλικο «Λέγε τι ομάδα είσαι», θυμίζοντας το τραγικό περιστατικό, με τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτή τη φορά πάντως, η κατάληξη δεν ήταν η ίδια, αφού τα δύο θύματα κατάφεραν να αποδράσουν, αφού πρώτα τους χτύπησαν και τους έκλεψαν το κινητό κι ένα τσαντάκι με 10 ευρώ. Το Τμήμα Ασφαλείας του Κολωνού ταυτοποίησε όμως τους δράστες και τους συνέλαβε λίγο αργότερα, για να γίνει αντιληπτό ότι επρόκειτο για εφτά 16χρονους, οι οποίοι και επιτέθηκαν στον 17χρονο και το φίλο του.

Αντίστοιχη συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων υπήρξε όμως και στο Κεφαλάρι, όπου δύο ομάδες νεαρών φέρονται να είχαν δώσει… ραντεβού για να συγκρουστούν μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ένας 22χρονος και ένας 17χρονος, στους οποίους και παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία επενέβη και σε αυτή την περίπτωση και προχώρησε σε 17 συλλήψεις, αλλά κανείς δεν θέλησε να καταθέσει μήνυση εναντίον του άλλου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ