Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Εξάρχεια: Στα χέρια της ΟΠΚΕ ζευγάρι που διακινούσε ναρκωτικά (εικόνες)

Ζευγάρι αλλοδαπών που με «στρατηγείο» κομμωτήριο στα Εξάρχεια έσπρωχνε ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας, έπεσε στα δίχτυα της ΟΠΚΕ.

Οι αστυνομικοί, είχαν πληροφορίες για τις παράνομες μπίζνες του συγκεκριμένου ζευγαριού. Το «βαθύ λαρύγγι» που έδωσε την πληροφορία, έκανε λόγο για έναν άνδρα και μία γυναίκα που διακινούσαν ναρκωτικά στην περιοχή των Εξαρχείων έχοντας ως «στρατηγείο» κομμωτήριο που διατηρούσε η δεύτερη.

Σήμερα κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν ποδηλάτη που έκανε ύποπτες συναλλαγές με άτομα που ήταν εμφανώς χρήστες ναρκωτικών. Αμέσως τον «λόκαραν» και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, τον ακολούθησαν στο κομμωτήριο επί της οδού Τοσίτσα στα Εξάρχεια όπου εντός βρισκόταν το ζευγάρι των αλλοδαπών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε αστυνομικό έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν πλαστά έγγραφα παραμονής στην Ελλάδα, πλαστά διπλώματα οδήγησης, 134 συσκευασίες βάρους περίπου 200 γρ. χασίς έτοιμες για διάθεση, πλήθος νάιλον συσκευασιών που χρησιμοποιούνται για την συσκευασία ναρκωτικών, πλήθος χαρτονομισμάτων των 5€ και 10€ από συναλλαγές ναρκωτικών, σπόροι ινδικής κάνναβης που χρησιμοποιούνται για καλλιέργεια, λαθραία τσιγάρα και καπνικά προϊόντα, αλλά και ένα διαβατήριο.

Το μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, ο οποίος υπηρετεί στην ΟΠΚΕ, Δημήτριος Μυλωνάς τόνισε στο protothema.gr πως:  «Οι ΟΠΚΕ συνεχιζουν να αποδεικνύουν καθημερινά την αξία τους στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας όταν φυσικά δεν απασχολούνται σε πάρεργα όπως μέτρα τάξης σε γήπεδα, πορείες, εκδηλώσεις, μεταγωγές και λοιπές αγγαρείες. Είναι καιρός η ηγεσία της ΕΛΑΣ να αντιληφθεί τις δυνατότητες των ομάδων και να τους επιστρέψει στην αποστολή τους και στο πλευρό του πολίτη».

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές