Κοινωνία

Οπαδική συμπλοκή στα Ιωάννινα: Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση του 30χρονου

Συνεχίζει να δίνει μάχη για την ζωή ο 30χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά στα Ιωάννινα την περασμένη Παρασκευή (7.4.2023) σε άγρια συμπλοκή οπαδών στην περιοχή Σεισμόπληκτα, ενώ σήμερα (10.4.2023) θα οδηγηθούν στον ανακριτή οι δυο από τους έξι συλληφθέντες και οι άλλοι τέσσερις θα απολογηθούν αύριο.

Ο 30χρονος που έχει σοβαρά τραύματα από την άγρια συμπλοκή οπαδών, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΓΝΙ και η κατάστασή της υγείας του παραμένει κρίσιμη.

Για «μαφιόζικη επίθεση, πρωτοφανή για τα δεδομένα των Ιωαννίνων», έκανε λόγο μιλώντας ο Δ. Δήμος συνήγορος του 30χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά την οπαδική συμπλοκή στα Σεισμόπληκτα.

Ο δεύτερος τραυματίας από την οπαδική συμπλοκή νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική, ενώ άλλα δυο άτομα υπέστησαν τραύματα, αλλά όχι σοβαρά, όπως είπε ο δικηγόρος των δύο τελευταίων, Δημήτρης Μπούκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τον δικηγόρο: «ο στόχος, όπως φαίνεται, από την αγέλη ήταν να επιφέρουν τον θάνατο. Δεν προηγήθηκε απολύτως τίποτα, μα απολύτως τίποτα».

Οι εικόνες από τη συμπλοκή

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψαν την άγρια επίθεση. Στις εικόνες φαίνονται τρία αυτοκίνητα να έχουν εγκλωβίσει ένα άλλο όχημα. Όπως φαίνεται οι επιβάτες των τριών αυτοκινήτων επιτέθηκαν στους τέσσερις επιβάτες του άλλου ΙΧ, ηλικίας 20, 29 και 30 ετών, με καδρόνια και άλλα αντικείμενα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ