Κοινωνία

Ιωάννινα: Στο νοσοκομείο 4 άτομα μετά από άγρια συμπλοκή

Τέσσερα άτομα έχουν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής σε δρόμο των Σεισμοπλήκτων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πέντε άγνωστα άτομα σταμάτησαν με αυτοκίνητο, βγήκαν από αυτό και επιτέθηκαν σε τέσσερα άτομα, όλα κάτω των 30 ετών.

Και οι τέσσερις έχουν διακομισθεί στο Νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως μεταδίδει το epiruspost.gr, o ένας φέρει βαριά τραύματα και θα χρειαστεί να χειρουργηθεί. Άλλοι δύο είναι επίσης αρκετά τραυματισμένοι και ο τέταρτος ελαφρά.

Η συμπλοκή έχει προκαλέσει την κινητοποίηση της Αστυνομίας η οποία αναζητά τους δράστες όπως και τα κίνητρα της επίθεσης.

Εικάζεται ότι μπορεί να οφείλεται σε οπαδικές διαφορές κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...