Κοινωνία

Κολωνός: Στον ιατροδικαστή η 12χρονη μετά το μαχαίρωμα

«Κάποιος με κουκούλα προσπάθησε να μπει στο σπίτι μας και τραυμάτισε το παιδάκι στο χέρι του» λέει, μιλώντας στο newsit.gr, η θεία της 12χρονης, που είχε πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό.

Η θεία του ανήλικου κοριτσιού που την έχει πάρει υπό την προστασία της μετά τα όσα φρικιαστικά αποκαλύφθηκαν για τους βιασμούς και τη μαστροπεία στον Κολωνό, μίλησε στο newsit.gr μετά την επίθεση από άγνωστο άντρα στο σπίτι τους στο νησί του Ιονίου που πλέον διαμένουν. «Τώρα πάμε στον ιατροδικαστή. Ηταν κάποιος που προσπάθησε να μπει με κουκούλα στο σπίτι» αναφέρει.

Ήταν εκείνη που φαίνεται να ξετύλιξε το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης, με θύμα την ανηψιά της, και τώρα φιλοξενεί την 12χρονη και άλλα παιδιά της οικογένειας στο νησί μακριά από τα Σεπόλια προσπαθώντας να κάνουν μία καινούργια αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανήλικο κορίτσι έκανε μαζί με τη θεία της, την καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα του νησιού.

Αναφορές και για άλλα περιστατικά εκφοβισμού

Οι δικηγόροι της οικογένειας, οι κυρίες Ταραχοπούλου και Λεγάκη αναφέρουν πως «ένας άγνωστος άνδρας με καλυμμένα χαρακτηριστικά και καλυμμένα τα παπούτσια του με ποδονάρια, προσπάθησε να μπει από την πόρτα. Η μικρή την έσπρωξε αλλά αυτός πρόλαβε να επιτεθεί στο κορίτσι με μαχαίρι, τραυματίζοντάς το στο χέρι. Η 12χρονη φώναξε δυνατά και αμύνθηκε, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να σπεύσει να φύγει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιπλέον στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δύο δικηγόροι, έκαναν γνωστό ότι «πριν από δύο ημέρες, τη στιγμή που ο μικρός αδελφός της 12χρονης βρισκόταν στην είσοδο του σπιτιού, άγνωστος σταμάτησε μπροστά του και βάζοντας το δάχτυλο μπροστά στο στόμα του, έκανε το σήμα «μη μιλάς» κι εξαφανίστηκε».

Αξιοσημείωτο είναι οτι δεν είναι η πρώτη φορά που η 12χρονη και ο μικρός της αδερφός απειλούνται καθώς και η μητέρα της ανήλικης αναφέρθηκε στο περιστατικό, με ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της, Απόστολου Λύτρα.

«Ακόμη και πριν από δύο εβδομάδες, άγνωστα άτομα πέταξαν πέτρες στο παράθυρο του δωματίου της, με αποτέλεσμα να σπάσει ολόκληρη η τζαμαρία» λέει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση και τονίζει ότι «όλα αυτά τα συμβάντα, προφανώς δεν συνιστούν τυχαία γεγονότα, αλλά αποτελούν προσπάθειες εκφοβισμού της ανήλικης κόρης μου, για να σταματήσει να μιλάει σχετικά με όσα βίωσε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ