Κοινωνία

Σύρος: Γυναίκα είδε τον τραπεζικό της λογαριασμό να αδειάζει

Η απάτη καταγγέλθηκε από τη γυναίκα στην αστυνομία και πλέον η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη βρίσκεται σε εξέλιξη. Η Σύρος συζητάει τα στοιχεία που γίνονται γνωστά, με την 40χρονη να διαπιστώνει το λάθος της, όταν ήταν αργά. Χωρίς να το καταλάβει έστειλε τα στοιχεία τραπεζικού της λογαριασμού στον συνομιλητή της και εκείνος χωρίς να χάσει χρόνο, άδειασε τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το ποσό που έκανε φτερά από την απάτη αγγίζει τα 3.900 ευρώ. Όπως φέρεται να είπε η γυναίκα σε αστυνομικούς, ο δράστης την έπεισε ότι είναι συνεργάτης του λογιστή της και εκείνη χωρίς να σκεφτεί έκανε το λάθος που περίμενε.

Του έδωσε τους αριθμούς e-banking και όταν έβαλε στο μυαλό της, ότι μπορεί να είχε πέσει θύμα απάτης ήταν αργά. Η μεταφορά των χρημάτων είχε ολοκληρωθεί και πλέον οι αστυνομικοί, προσπαθούν να διαπιστώσουν πού κατέληξαν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...