Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μπογιές και σπρέι στο γραφείο βουλευτή της ΝΔ

Επίθεση με μπογιές και σπρέι στην είσοδο του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης, Στράτου Σιμόπουλου, πραγματοποίησαν άγνωστοι το απόγευμα της Πέμπτης (30/3).

Συγκεκριμένα, μπήκαν στην πολυκατοικία όπου στεγάζεται το γραφείο, επί της οδού Τσιμισκή και πέταξαν κόκκινες μπογιές στον τοίχο, ενώ έγραψαν με σπρέι «Δολοφόνοι 28/2», αναφερόμενοι στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σημειώνεται πως εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν κανείς εντός του γραφείου, σύμφωνα με το thestival.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ανακοίνωσή του ο βουλευτής τονίζει για το περιστατικό: «Σήμερα δέχθηκα, για μία ακόμη φορά, επίθεση στο πολιτικό μου γραφείο με μπογιές από αναρχική ομάδα και σύνθημα «Δολοφόνοι 28/2». Ο επιχειρούμενος από ορισμένες πλευρές, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, διχασμός δε θα περάσει. Τους πληροφορώ ότι η ελληνική κοινωνία είναι πολύ περισσότερο ώριμη από όσο την θεωρούν».

Δείτε εικόνες του thestival.gr:

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...