Κοινωνία

Λαμία: Συγκλονισμένη η μητέρα του 9χρονου που πέθανε από ιατρικό λάθος-«Το παιδί μου σφάδαζε από τους πόνους»

Ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια κρίθηκε ο χειρουργός του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, ο οποίος κατηγορήθηκε για τον θάνατο του 9χρονου Δημήτρη, που υπέστη σοβαρές κακώσεις στην κοιλιά όταν είχε πέσει από το ποδήλατό του, τον Ιούλιο του 2017.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε οχτώ μήνες κάθειρξη με τριετή αναστολή, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, όμως ο εισαγγελέας εφετών πρότεινε ποινή κάθειρξης τριών ετών.

Η μητέρα του παιδιού, μιλώντας στο Star, δήλωσε δικαιωμένη από την απόφαση του δικαστηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Το παιδί μου έφυγε με φρικτούς πόνους, σφάδαζε από τους πόνους, έφυγε μαρτυρικά, γιατί;», αναρωτήθηκε με δάκρυα στα μάτια.

Όπως είπε, βρισκόταν στην ανάνηψη και εκλιπαρούσε τους γιατρούς να τον βοηθήσουν γιατί οι πόνοι του ήταν αφόρητοι.

«Το παιδί είχε παραισθήσεις. Ήταν στην ανάνηψη και εκλιπαρούσε σε βοήθεια. Η τελευταία του λέξη ήταν βοήθεια. Δεν άντεχε άλλο από τους πόνους και οι γιατροί δεν έκαναν τίποτα. Τελικά στην επέμβαση του έβγαλαν 63 εκ. σάπιο έντερο. Έστειλαν το παιδί εσπευσμένα στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και μέσα σε τέσσερις ώρες έφυγε» πρόσθεσε η μητέρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...