Κοινωνία

Χειροπέδες στον ληστή της Καλλιθέας - Κακοποίησε 43χρονη

Έσπασε με κλωτσιά την πόρτα και σπιτιού και με απειλή σπασμένου μπουκαλιού και σωματικής βίας, άρπαξε τα κλειδιά του αμαξιού της, φεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η ασφάλεια Καλλιθέας πληροφορήθηκε για το συμβάν και αναζήτησε το θύμα στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταύρος όπου είχε μεταβη αμέσως μετά το συμβάν καθώς έφερε τραυματα στα χέρια της. Αστυνομικος μετέβη στο σπίτι του θύματος, όπου της πήρε κατάθεση.

Με επικεφαλής τον Διοικητή της Ασφάλειας Καλλιθέας συγκροτήθηκε ομάδα για την αναζήτηση και τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος μετά από ενδελεχή έρευνα εντοπίσθηκε και συνελληφθη στο Μοσχάτο Αττικής.

Στην κατοχή του βρέθηκε το όχημα, μικρή ποσότητα ακατεργαστης ινδικής κάνναβης (0,5 γραμ) και μια καρτέλα με 7 ναρκωτικά δισκία stedon. Οδηγήθηκε μετά τη σύλληψη του στο Α.Τ Καλλιθέας και σχηματισθηκε δικογραφία σε βάρος του για ληστεία, νομοθεσία περί όπλων, ενδοοικογενειακή βία και παραβασης του ν. περι εξαρτησιογονων ουσιών. Ο συλληφθείς έχει απασχολήσει επανειλλημενως τις αρχές για παραβάσεις του ν. Περί όπλων, ένοπλες ληστείες, σύσταση και συμμορία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ