Κοινωνία

Σοκ: Τραυμάτισε τη μητέρα του και άρχισε να τρέχει γυμνός στη Νέα Σμύρνη (βίντεο)


«Σκότωσα τους δαίμονες» φώναζε ο ανήλικος ενώ είχε τραυματίσει τη μητέρα του.

Σοκαρισμένοι έβλεπαν οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης τον 17χρονο να τρέχει στους δρόμους και να φωνάζει «σκότωσα τους δαίμονες».

Όλα έγιναν το πρωί της Τρίτης (28/3), όταν ο 17χρονος βγήκε ημίγυμνος, μέσα στα αίματα, από το διαμέρισμά του στην οδό Νικολάου Πλαστήρα και φώναζε «σκότωσα τους δαίμονες» έχοντας ήδη τραυματίσει σοβαρά την 45χρονη μητέρα του.

Σε βίντεο που έφερε στο «φως» το Star, φαίνεται ο ανήλικος να τρέχει στους δρόμους ημίγυμνος λίγο αφότου τραυμάτισε τη μητέρα του


Οι γείτονες της οικογένειας μιλούν για ένα παιδί που αντιμετωπίζει σοβαρά, ψυχιατρικά προβλήματα ενώ κάποιοι από αυτούς είπαν ότι είχαν επικοινωνήσει με το «Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου ο 17χρονος να λάβει βοήθεια.

17χρονος τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα του στη Νέα Σμύρνη (2)


«Το παιδί είχε αρκετά προβλήματα. Και εκείνη είχε προβλήματα. Είχα πάρει τηλέφωνο και το Χαμόγελο του Παιδιού και είχα πει "υπάρχει αυτό το παιδί στο νούμερο 120 και ελάτε να το δείτε". Δεν ήρθε κανείς να το δει. Εγώ περίμενα ότι κάτι θα γίνει κάποια στιγμή. Σήμερα το πρωί, κατέβηκε το παιδί γυμνό κάτω. Μέσα στα αίματα, φορούσε ενα φανελάκι, από τη μέση και κάτω ήταν γυμνό. Και φώναζε ότι σκότωσε τους δαίμονες» δήλωσε χαρακτηριστικά ένας κάτοικος της Νέας Σμύρνης.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι ενώ ο 17χρονος συνελήφθη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ