Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Τοίχος κατέρρευσε και καταπλάκωσε 10 αυτοκίνητα

Ο σχεδόν χειμωνιάτικος καιρός σαρώνει και τη Θεσσαλονίκη. Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν έριξαν έναν μεγάλο τοίχο πάνω σε τουλάχιστον δέκα αυτοκίνητα, επί της οδού Μοναστηρίου, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Στο συγκεκριμένο σημείο, πίσω από το αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, παρκάρουν αρκετοί οδηγοί τα οχήματα τους και από τα χαλάσματα προκλήθηκαν σοβαρές φθορές, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί τραυματισμός. Λίγο νωρίτερα, επί της οδού Γιαννιτσών είχε καταρρεύσει σκεπή άλλου εγκαταλελειμμένου κτιρίου.

Οι ισχυροί άνεμοι έχουν προκαλέσει προβλήματα σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και αρκετές είναι οι κλήσεις που δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από πολίτες για περιπτώσεις με κοπές δέντρων και αφαίρεση αντικειμένων που εγκυμονούν κινδύνους.

Ειδικότερα, από τις 6:30 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι, τα συνεργεία της πυροσβεστικής επενέβησαν σε 18 κοπές δέντρων και απομακρύνσεις κλαδιών από την άσφαλτο και άλλες δέκα αφαιρέσεις αντικειμένων.

Για παράδειγμα τέντες που είχαν αποκολληθεί, ιστοί από σημαίες και κομμάτι μουσαμά που κρεμόταν στον αέρα, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τραυματισμό πεζών ή οδηγών.

Δείτε τις εικόνες του GRtimes

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ