Κοινωνία

Κρήτη: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της 22χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Στο πένθος βυθίστηκε η Κρήτη μετά τον θάνατο της 22χρονης πρωταθλήτριας της συγχρονισμένης κολύμβησης η οποία έχασε τη ζωή της το βράδυ του Σαββάτου, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Η 22χρονη, η οποία μένει στις Άνω Αρχάνες, επέστρεφε από τiς Κάτω Αρχάνες όπου είχε πάει για να επισκεφθεί τον πατέρα του συντρόφου της που έχασε πρόσφατα τη μητέρα του. Η άτυχη αθλήτρια συγκατοικούσε με το σύντροφό της και σε λίγες ημέρες θα αρραβωνιαζόταν. Η μοίρα, όμως, της επεφύλασσε ένα άσχημο παιχνίδι...

Μια φίλη της προσφέρθηκε να τη γυρίσει στο χωριό και ενώ τα δύο κορίτσια κινούνταν επί της επαρχιακής οδού Ηρακλείου-Αρχανών, στο 13ο χιλιόμετρο το αμάξι προσέκρουσε πάνω στο κράσπεδο και αναποδογύρισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Η νεαρή μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου άφησε την τελευταία της πνοή.


«Το παιδί μου γελούσε συνέχεια, ήτανε μέσα στη ζωντάνια και έφυγε άδικα. Δεν έπρεπε να φύγει... δεν ήτανε σημείο αυτό για φύγει κάποιος» είπε συντετριμμένη η μητέρα της μιλώντας στο Mega.

Και πρόσθεσε: «Το έχασα άδικα το παιδί μου. Εγώ αύριο θα το πάω νύφη στην εκκλησία. Όσοι το ξέρουν το παιδί μου θέλω να το θυμούνται, τίποτα άλλο. Μου είπαν ότι έφυγε ένας άγγελος. Έτσι μου είπαν στο νοσοκομείο».

Η Τροχαία διεξάγει έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία.

Η κηδεία της 22χρονης αθλήτριας της συγχρονισμένης κολύμβησης θα τελεστεί το μεσημέρι της Δευτέρας στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...